27 Şubat 2012 Pazartesi

2012 Oscar Ödül Töreni


Geçtiğimiz gece gerçekleşen Oscar ödül töreninde ünlülerimiz neler giymiş inceleyelim...


Milla Jovovich,kesinlikle gecenin en şık ünlüsü diyebilirim.Elie Saab elbisesinin içinde çok şık ve zarif duruyor.Saçları,makyajı ve o incecik fiziğiyle harika !


Gwyneth Paltrow, beyaz Tom Ford elbisesiyle yine şık ünlülerimiz arasında.Oldukça sade bir elbise aslında ama üzerine aldığı pelerin ve son zamanlardaki favori takı parçası kalın bileklikle hareketlendirmiş.Ben beğendim çok zarif!


Michelle Williams ,bu senenin yine en moda rengi turuncu ve yine bu sene çok göreceğimiz peplum elbisesi içinde çok güzel.Louis Vuitton elbisesinin yapımı tam 300 saat sürmüş.Saçları,elbisesi,makyajı çok şeker görünmüyor mu sizcede :)


Meryl Streep,elbisesi Lanvin.Yaşına göre oldukça güzel bir tercih olmuş.Gecenin şıklarından kesinlikle !



Cameron Diaz , insanın baktıkça bakası gelen kaslı vücudunu saran Gucci elbisesiyle çok zarif !



Jennifer Lopez,yine o dolgun vücudunu tamamen saran göğüs ve sırt dekolteli bir elbise tercih etmiş.İlk başta bakıldığında belki çok dekoltesi olan bir elbise gibi görünsede ben Jennifer Lopez'e çok yakıştırdım.Yine ona çok yakışan topuz saçları ve makyajıyla çok hoş.Buarada elbisesi,Zuhair Murad !


Angelina Jolie,gecede en çok ne giyeceği merak edilen ünlülerdendi.Herzamanki gibi tercihi yine siyah,derin yırtmaçlı bir Versace ! Çok şık ama bir de her pozunda o bacaklarını göstermek gibi bir çabası olmasaydı daha mı iyi olacaktı ne :)



Natalie Portman,elbisesi 1954 yılına ait bir Dior.Takılarını çok alakasız buldum.Tek beğendiğim saçları ve makyajı!


Emma Stone,tercihini Giambasta Valli'den yana kullanmış.Bana çok görülmüş,sıradan bir model gibi geldi açıkçası çok beğendiğim söylenemez.Rengi çok yakışmış ama boğaz kısmındaki fiyonk boğuluyormuş gibi bir his vermiyormu sizede ?



Penelope Cruz,Giorgia Armani elbisesinin rengi daha farklı olsaymış sanki daha iyi olurmuş.Ama modeli,Penelopedeki duruşu,saçlarının 1920lerin havasında oluşu,makyajı,takıları yine de çok hoş !


(Görseller:oscar.go.com,celebuzz.com)




26 Şubat 2012 Pazar

Şimdi Moda : Çiçek Desenler




Eveeet aslında geçen sezondan beri olan çiçek desenler bu sezon en hit dönemini yaşıyor diyebiliz.Ben en çok pantolon ve eteklerde desen seviyorum ancak şimdi hem üst hem altlarda hem de aksesuarlarda bolca karşımıza çıkacak üstelik baştan aşağıya desenlere bile bürünebiliriz.Ben pek tercih etmesemde dışarda bu tarz kullanabilecek cesur arkadaşlar vardır :)






Stradivarius 2012/İlkbahar koleksiyonunda da fazlaca çiçek deseni bulunmakta.








(görseller:theblondesalad.com,thefashionfruit.com,lateafternoonblog.com,fashionvibeblog.blogspot.com,stylescrapbook.com,oliviapalermo.com,polyvore.com,stradivarius.com)

25 Şubat 2012 Cumartesi

NewYork Moda Haftası Sokak Stili

Geçen hafta gerçekleşen Newyork moda haftasında sokak stilinde en çok neler kullanılmış biraz bakalım...








































(Görseller :fashionologie.com)

Nasıl Giymeli : Beyaz Blazer Ceket



Son zamanların en gözde parçası "Blazer Ceketler" ! İster gündüz ister gece giyin,ister düz bir tişört ve kot pantolonla, ister şık bir elbise üzerine,ister takım gibi güzel kesim bir pantolonla modaya uygun bir görünüm elde edip bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz :) Klasik olarak bir siyah bir de beyaz ceketiniz olsa bile yeterli.Bugün beyaz bir blazer ceket nasıl kombinleyebiliriz bir kaç örnekle inceleyelim.Bakalım ünlülerimiz nasıl tercihlerde bulunmuşlar...


















(Görseller : polyvore.com,Google İmages)

24 Şubat 2012 Cuma

Günün Stili : Miroslava Duma


Miroslava Duma,ünlü bir Rus stil ikonu.Rusların aksine ufak tefek,minyon biri ama her giydiği bir çok mankenden bile güzel yakışıyor,bence.Tarzını çok beğeniyorum.Buaralar Ok Magazin,Tatler ve Glamour Rusya için serbest olarak çalışıyor.Evli ve bir çocuğa sahip olan ikonumuzu fotoğraflarla inceleyelim derim :)

















(Görseller : Google İmages)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...